Bir Küçük Gün Işığı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 26 Mayıs 2023 Cuma günü ekrana geliyor. Bir Küçük Gün Işığı programını saat 01:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Fırat, Sude’nin Elif’e gitmesine sinir olur. Sude’nin konaktan gitmesini ister ama Sude bu sırada fenalaşır. Fırat ve Ayten, Sude’yi hastaneye götürürler ve hamileliğin riskli olduğunu öğrenirler. Elif’in de düşündüğü gibi Sude konakta kalacaktır artık. Elif, Güneş’in, Ayten’in etkisinde kaldığını anlar. Fırat’a boşanma işlemlerini başlatacağını ve Güneş ikna olunca da konaktan gideceğini söyler.

Bir Küçük Gün Işığı, atv'de yayınlanan ve 26 Mayıs 2023 Cuma günü saat 00:20'de başlayan Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru isimli programdan sonra saat 01:30'da başlayacak.

Bir Küçük Gün Işığı programının yayını, 04:00'te yayınlanan Mutfak Bahane isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

26 Mayıs 2023 Cuma günü saat 01:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi yayını başlayacaktır.