Bir Küçük Gün Işığı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 29 Nisan 2023 Cumartesi günü ekrana geliyor. Bir Küçük Gün Işığı programını saat 13:00'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Fırat, Cemil’in diğer vasiyetini okumuş, Ümran’a hesap sorar. Ümran, Cemil’in, Fırat’ın öz babası olmadığını kabul etmek zorunda kalır ama onu öldürdüğünü kabul etmez. Fırat tüm hayatının yalandan ibaret olduğunu anlamış, artık tek güvendiği kişi Elif’tir. Elif tüm bu olanlardan sonra boşanmak için başlattığı işlemleri durdurur. Fırat bahçede Ümran’ın, Cemil’i zehirlemek için kullandığı bitkiyi bulur. Ümran bitkiyi daha önce görmediğini söyler ancak Fırat kendini ortaya atınca gerçeği itiraf eder. Fırat, Ümran’ı evden kovar ve Dila’dan tüm bu olanları saklamaya karar verir. Ancak Dila, Sude sayesinde gerçekleri öğrenir ve gözünü öfke bürür. Elif, kozlarını paylaşmak için karşı karşıya gelen Dila ve Ümran’ın arasında kalır.

Bir Küçük Gün Işığı, atv'de yayınlanan ve 29 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 10:00'da başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Bir Küçük Gün Işığı programının yayını, 16:00'da yayınlanan Kardeşlerim isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

29 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 13:00'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi yayını başlayacaktır.