Bir Küçük Gün Işığı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 16 Nisan 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Bir Küçük Gün Işığı programını saat 10:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Elif, Cemil’in vasiyetini yerine getiremeyecek olmanın üzüntüsünde boğulur. Ümran, oğlunun hep başkalarının çocuklarını sevmek zorunda kalacağını söyleyerek Elif’in üzerine gider. Elif geçmişte doktorların kapısını aşındırmasına rağmen Fırat için yeniden bir doktora gitmeye karar verir. Sinan, Dila’nın ilgilendiği adam, Elif’in yeni doktorudur. Dila henüz bu gerçekten habersizdir. Elif, ufacık bir ihtimal bile olsa Fırat’ın baba olabilmesini canı gönülden isterken Sude’nin vakti zamanında Fırat’tan hamile kaldığını öğrenir. Dila’nın da kışkırtmasıyla Elif, aralarına girmiş gibi hisseder. Gülümser, Eşref’e çocukları evlenene kadar görüşmeyeceklerini söyler. Eşref, Alper ve Fulya’nın evliliğini hızlandırmaya karar verir. Elif testlerinin sonucunu beklerken Fırat’tan bu durumu gizler, onu boşuna umutlandırmak istemez ama olaylar hiç beklemediği gibi gelişir.

Bir Küçük Gün Işığı, atv'de yayınlanan ve 16 Nisan 2023 Pazar günü saat 07:30'da başlayan atv’de Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Bir Küçük Gün Işığı programının yayını, 13:00'te yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

16 Nisan 2023 Pazar günü saat 10:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi yayını başlayacaktır.