Bir Küçük Gün Işığı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 27 Mart 2023 Pazartesi günü ekrana geliyor. Bir Küçük Gün Işığı programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Elif, Yasemin’in sözleri üzerine Fırat’ın, Cemil’in öz oğlu olmadığını düşünmeye başlar. Bir olasılık da olsa emin olmadan Fırat’a bir şey söylememeye kararlıdır. Elif araştırmaya başlar ve Cemil’den dinlediği tanışma hikayesini, Ümran’dan duyunca bambaşka hikayeler olduğunu fark eder. Fırat’ın öz babası, Kenan’ın bıraktığı mektubu bulmasıyla şüpheleri daha da artar ve Ümran’la yüzleşir. Bu sırada Fulya ve Alper evlendikten sonra yaşamak istedikleri hayatla ilgili ters düşüp ayrılığın eşiğine gelirler. Gülümser ve Eşref olaya el atar. Barıştırmak için çıktıkları yolda bu defa da onlar ters düşüp kavga ederler.

Bir Küçük Gün Işığı, atv'de yayınlanan ve 27 Mart 2023 Pazartesi günü saat 19:15'te başlayan Nihat Hatipoğlu ile İftar isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Bir Küçük Gün Işığı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

27 Mart 2023 Pazartesi günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi yayını başlayacaktır.