Bir Küçük Gün Işığı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 1 Mart 2023 Çarşamba günü ekrana geliyor. Bir Küçük Gün Işığı programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Elif sudan çıkarılmış ancak Dila hala Karadeniz’in hırçın dalgaları arasındadır. Fırat gece gündüz ekiplerin başındadır. Güneş, Dila için endişelenirken bir taraftan da bu travmayla baş etmeye çalışır. Elif ve Fırat onu psikoloğa götürürler. Arama ekipleri çalışmalarını durdurur, artık Dila’nın sağ salim bulunması imkansızdır. Aile perişan olmuştur ki Dila ortaya çıkar. Bu sürede sağlıklı olduğuna dair rapor almış, Güneş’in velayetini istiyordur. Elif, Güneş’i, Dila’ya vermemeye kararlıdır. Ancak Dila arkasına güçlü bir destek almıştır, Feraye'yi. Dila’nın şirketteki hisselerine karşılık Feraye onun velayeti almasını sağlayacaktır.

Bir Küçük Gün Işığı, atv'de 1 Mart 2023 Çarşamba günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Bir Küçük Gün Işığı programının yayını, 02:20'de yayınlanan Mutfak Bahane isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

1 Mart 2023 Çarşamba günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi yayını başlayacaktır.