Bir Küçük Gün Işığı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 30 Ocak 2023 Pazartesi günü ekrana geliyor. Bir Küçük Gün Işığı programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Elif, Feraye konusunda Fırat’a inanmak ister ama Feraye’nin kasıtlı olarak arkasında bıraktığı izler onun inanmasını zorlaştırır. Elif çiftlikte bulduğu küpeleri, Feraye’nin kulağında görünce Fırat’la tekrar görüştüklerini anlar. Fırat, Elif’e, Feraye’yle aralarında bir şey olmadığını anlatmaya çalışırken Elif umursamaz görünür ama içten içe kıskançlıktan delirir. Cemil, Dila’ya Güneş’in velayetini alacağına dair söz verir. Ama önce Ümran’ı, Fırat’ın gözünden düşürmesi gerekiyordur. Ümran ise Cemil’in avukata verdiği itirafı ele geçirmiştir. Ümran, Cemil’i köşeye sıkıştırdığı anda Cemil hiç beklemediği bir hamle yapar. Elif, sonunda patronuyla tanışır. Feraye, Elif’in yeni patronudur ve Elif’in dünyasını altüst edecek bir karşılaşma hazırlamıştır.

Bir Küçük Gün Işığı, atv'de yayınlanan ve 30 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Bir Küçük Gün Işığı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

30 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi yayını başlayacaktır.