Bir Küçük Gün Işığı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 23 Ocak 2023 Pazartesi günü ekrana geliyor. Bir Küçük Gün Işığı programını saat 00:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Elif, Cemil’i itenin Ümran olduğunu öğrenmiştir. Ancak Ümran’la yüzleştiğinde geçmişin çok farklı bir yüzüyle tanışır ve Ümran’ın sırrını gizlemeye karar verir. Ümran da Elif’in bu özverisini karşılıksız bırakmaz. Güneş konusunda onu özgür bırakıp evin içinde daha rahat etmesini sağlamak ister. İki kadın arasında ilk kez buzlar erimiş ve dayanışma sağlanmışken Ümran için Cemil hala bir tehdittir. Geleceğini Cemil’in uyanışına ve insafına bırakmak istemez. Elif ise Fırat’a karşı haksızlık ettiğini fark eder. Kalbinin sesini dinlemeye karar verir. Geç de olsa çıktıkları balayında Elif gerçekleri fark eder. Artık Cemil’in hayatı, Elif’in, Fırat’ı ikna edebilmesine bağlıdır.

Bir Küçük Gün Işığı, atv'de 23 Ocak 2023 Pazartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:30'da başlayacak.

Bir Küçük Gün Işığı programının yayını, 03:30'da yayınlanan Kuruluş Osman isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

23 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 00:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi yayını başlayacaktır.