Bir Küçük Gün Işığı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 8 Ocak 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Bir Küçük Gün Işığı programını saat 12:15'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Fırat’la Elif’in gizlice evlendiğini öğrenen Ümran, Elif’in hayatını cehenneme çevirmeye kararlıdır. Elif, Fırat’ın karısı olsa da asla onun gelini olamayacaktır. Fırat, Elif’ten cemiyet için yapacakları törene kadar sabretmesini ister. Elif, Güneş için her zorluğa katlanırken; Dila yeni düzene alışamaz. Elif’le burun buruna yaşamak, Güneş’i onunla paylaşmak sandığından daha zordur. Ümran bu evliliğin altında başka gerekçeler ararken Sude evliliğin yasal olmadığını fark eder. Öcünü almaya kararlı olan Sude, Elif’i hapse gönderip Fırat’tan ayırmak için en doğru anı, nikâh törenini, bekliyordur. Her şeyden habersiz olan Elif ise aile hakkındaki korkunç sırrı öğrenmenin dehşeti içindedir.

Bir Küçük Gün Işığı, atv'de yayınlanan ve 8 Ocak 2023 Pazar günü saat 11:30'da başlayan Dizi TV isimli programdan sonra saat 12:15'te başlayacak.

Bir Küçük Gün Işığı programının yayını, 15:45'te yayınlanan Kardeşlerim isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

8 Ocak 2023 Pazar günü saat 12:15'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi yayını başlayacaktır.