Bir Küçük Gün Işığı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 18 Aralık 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Bir Küçük Gün Işığı programını saat 03:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Elif, Fırat’ı korumak için Güneş’i kendi başına kaçırmaya karar verir. Fırat annesinden polisi bu işe karıştırmamasını ister. Elif’i bulmak için zamana ihtiyacı vardır. Ümran, Fırat’a iki gün müddet verir. Ancak Dila, abisiyle annesinin kendisini dışarıda bırakıp aralarında anlaşmalarına öfkelenir ve polisi arar. Artık Elif’in peşinde hem Fırat hem de polis vardır. Elif bir yandan iş bulup biraz para kazanmaya çalışırken bir yandan da saklanmaya çalışır. Sürekli yer değiştirirken çember daralır, yakalanması an meselesidir. Peki Fırat, Elif’i polisten önce bulup onu kurtarabilecek midir?

Bir Küçük Gün Işığı, atv'de yayınlanan ve 18 Aralık 2022 Pazar günü saat 00:20'de başlayan Kuruluş Osman isimli programdan sonra saat 03:20'de başlayacak.

Bir Küçük Gün Işığı programının yayını, 05:50'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

18 Aralık 2022 Pazar günü saat 03:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi yayını başlayacaktır.