Bir Küçük Gün Işığı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 5 Aralık 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Bir Küçük Gün Işığı programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Mahkeme DNA sonucu belli olana kadar Güneş’in sosyal hizmetlerde kalmasına karar verir. Dila’nın keyfi yerinde, Güneş’i almak için gün sayar. Elif ise sosyal hizmetlerin önünde adeta kamp kurar. Güneş diğer çocukların, kıskanç bakışları ve alaycı tavırları altında ezilir, horlanır. Fırat mahkemeye müdahil olup vesayeti almayı planlar ama Ümran’ın da aynı hamlede bulunmasıyla son umudu paramparça olur. Elif, Güneş’i sonsuza kadar kaybettiğini anlar. Güneş’e bu kadar yakın olup uzak durmak dayanabileceği bir acı değildir. Elif, Güneş’i ve Fırat’ı bırakıp İstanbul’dan gitmeye karar verir.

Bir Küçük Gün Işığı, atv'de yayınlanan ve 5 Aralık 2022 Pazartesi günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Bir Küçük Gün Işığı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

5 Aralık 2022 Pazartesi günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi yayını başlayacaktır.