Bir Küçük Gün Işığı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 3 Aralık 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Bir Küçük Gün Işığı programını saat 16:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Elif sosyal hizmetler uzmanının ithamıyla şok olur. Güneş’e asla zarar vermeyeceğini anlatmaya çalışırken hakkında araştırma yapılacağını öğrenir. Dila, Elif’e zarar vermeyi başarmış daha fazlasını da yapmaya kararlıdır. Güneş’i kendi rızasıyla eve getirmeyi planlar. Bunun için biraz gözünü korkutması yeter de artar bile. Elif her yerde Güneş’i ararken Güneş’in konakta olduğunu öğrenir. Elif’in, Dila’nın açtığı davayı kazanma ihtimali düşüktür. Güneş’ten ayrılmayı hayal bile edemiyordur. Fırat ise davanın iptali için kesin bir yol bulmuştur. Elif’e, Güneş’le ayrılmayacaklarına dair söz verir. Ancak Fırat’ın hiç hesaba katmadığı bir sürpriz onları bekliyordur.

Bir Küçük Gün Işığı, atv'de yayınlanan ve 3 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 13:00'te başlayan Kardeşlerim isimli programdan sonra saat 16:00'da başlayacak.

Bir Küçük Gün Işığı programının yayını, 19:00'da yayınlanan ATV Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

3 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 16:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi yayını başlayacaktır.