Bir Küçük Gün Işığı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 28 Kasım 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Bir Küçük Gün Işığı programını saat 03:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Elif sonunda Dila’yla baş başadır. Şimdi hesap zamanıdır. Elif, Dila’yla kozlarını paylaşırken acı sözleriyle canını yakmaktan geri durmaz. Fırat, Elif’in yanında olup her şeyi yoluna koyacağına dair söz verir. Elif buna inanmışken Dila gelip Güneş’i, Elif’ten alacağını söyler. Elif altüst olur. Ne Ümran ne de Fırat, Dila’ya destek olurlar. Dila da kendi yöntemleriyle Güneş’i almaya çalışır. Sosyal medyayı kullanarak mağdur rolü oynar. Ümran medyanın gözü önüne çıktığı için köşeye sıkışır. Dila, Elif’e acı sözlerinin bedelini fazlasıyla ödetmeye kararlıdır. Bu daha başlangıçtır. Elif’i daha büyük belalar bekliyordur.

Bir Küçük Gün Işığı, atv'de yayınlanan ve 28 Kasım 2022 Pazartesi günü saat 00:20'de başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam isimli programdan sonra saat 03:20'de başlayacak.

Bir Küçük Gün Işığı programının yayını, 05:50'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

28 Kasım 2022 Pazartesi günü saat 03:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi yayını başlayacaktır.