Bir Küçük Gün Işığı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 14 Kasım 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Bir Küçük Gün Işığı programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ümran, Dila’nın bir kızı olduğunu öğrenmiştir. Mehveş, Güneş’in artık Dila’yla birlikte olacağını düşünüp heveslenirken Dila, Ümran’ın bu konuda ne yapacağını gergin bir şekilde izler. Ümran, Güneş konusunda ne yapacağına karar vermeye çalışırken Elif’le ilgili Fırat’a karşı kullanabileceği çok önemli bir bilgi edinir. Bu sırada Alper ve Fulya yeni bir ilişkiye yelken açar. Sude, Alper’in ilgisini yönlendirme gücünü kaybetmek istemez, Fulya’nın yoluna çıkar. Ümran, Fırat’ı, Elif’ten ayırmak için her şeyi göze almıştır. Elif’in, Dila’yı öğrenmesi artık an meselesidir.

Bir Küçük Gün Işığı, atv'de yayınlanan ve 14 Kasım 2022 Pazartesi günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Bir Küçük Gün Işığı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

14 Kasım 2022 Pazartesi günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi yayını başlayacaktır.