Bir Küçük Gün Işığı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 12 Kasım 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Bir Küçük Gün Işığı programını saat 16:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Fırat, annesini karşısına almak pahasına Elif’e olan aşkını herkese ilan etmiştir. Fırat hem Ümran’ı hem de Sude’yi çok zor bir durumda bırakmış olmasına rağmen kalbinin sesini dinleyerek doğru olanı yaptığına inanır. Elif birdenbire kendini Ayaz’ların gelini konumunda bulduğu için kızgındır. Güneş, Fırat ve Elif’i kendi yöntemleriyle bir araya getirmeye çalışırken Ümran da Fırat’ı, Elif’ten uzak tutmak için kendi yöntemlerini kullanır. Ümran her şeyi göze almış, gerekirse kendi kurduğu imparatorluğu, şirketi bile tehlikeye atmaya hazırdır. Fırat tüm engellere rağmen Elif’le bir ilişkiye hazırdır. Peki ya Elif?

Bir Küçük Gün Işığı, atv'de yayınlanan ve 12 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 13:00'te başlayan Kardeşlerim isimli programdan sonra saat 16:00'da başlayacak.

Bir Küçük Gün Işığı programının yayını, 19:00'da yayınlanan ATV Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

12 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 16:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi yayını başlayacaktır.