Bir Küçük Gün Işığı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 5 Kasım 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Bir Küçük Gün Işığı programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Elif’in kaza gecesinin iç yüzünü öğrenmesi artık an meselesidir. Fırat, Elif’e her şeyi anlatıp artık yalansız yaşamak isterken Ümran’ın yarattığı sorunlar yakasını bırakmaz. Ümran, Fırat ve Sude’yi magazincilere yakalatıp ikisi arasında bir ilişki olduğu masalını yaymayı başarır. Üzerine Yılmaz’a, Ayaz Ailesinin kapılarını açması, Fırat’ı deliye döndürür. Elif günlük bir iş bulmuş kreşin ücretini ödemeye çalışırken Güneş evini özlüyor, artık geri dönmek istiyordur. Elif, Güneş’in mutluluğuyla gururu arasında sıkışıp kalır. Yeni bir organizasyon işi alınca umutlanır. Güneş’i yeniden evine kavuşturup huzurlu yaşantısına geri döneceğini düşünen Elif, hayatının tamamen değişeceğinden habersizdir.

Bir Küçük Gün Işığı, atv'de 5 Kasım 2022 Cumartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Bir Küçük Gün Işığı programının yayını, 03:20'de yayınlanan Mutfak Bahane isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

5 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi yayını başlayacaktır.