Bir Küçük Gün Işığı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 24 Ekim 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Bir Küçük Gün Işığı programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Fırat, Hakan’ın kaza yaptığı gece, kendi arabasından alınmış görüntüleri izleyince sarsılır. Onu kimin tehdit ettiğini bulup ortaya çıkaracaktır. Elif ise dolandırılmış, Fulya’nın emeklilik fonunu kaptırmıştır. Elif buna izin vermeyecek, ne pahasına olursa olsun parayı geri alacaktır. Ümran, Elif’in, Fırat’ın etrafında olmasından rahatsız, Sude’yle yakınlaşmaları için uğraşırken Fırat’ı çok zor bir duruma düşürür. Fırat, Elif’e tüm gerçeği, Hakan’ın kaza yaptığı geceyi anlatmaya karar verdiği sırada, Elif kaza gecesi olanları başka bir şekilde öğrenmek üzeredir.

Bir Küçük Gün Işığı, atv'de yayınlanan ve 24 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Bir Küçük Gün Işığı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

24 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi yayını başlayacaktır.