Bir Küçük Gün Işığı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 22 Ekim 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Bir Küçük Gün Işığı programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ümran, Dila’nın oyununa gelir. Fırat’ın, Güneş’le neden bu denli ilgilendiğini bulmaya çalışır. Elif’i araştırmaya başlar. Fırat artık Dila’nın arkasında durmayacağını açıkça belirtir. Dila’nın öfkesi Fırat’a yönelir. Yılmaz’la birlik olup Fırat’ı köşeye sıkıştırmaya çalışırlar. Elif ise işten istifa edip Fırat’ın aldığı evde yaşamayı reddeder. Elif ve Güneş hem parasız hem evsiz kalırlar. Artık onları daha zor günler bekliyordur. Fırat, Elif’e kendini affettirmek için uğraşırken Elif sadece dürüst olmasını, bir daha arkasından iş çevirmemesini ister. Fırat için bu sandığı kadar kolay olmayacaktır. Çünkü Dila çoktan harekete geçmiş, Fırat’ı köşeye sıkıştırmıştır.

Bir Küçük Gün Işığı, atv'de 22 Ekim 2022 Cumartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Bir Küçük Gün Işığı programının yayını, 03:20'de yayınlanan Mutfak Bahane isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

22 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi yayını başlayacaktır.