Bir Küçük Gün Işığı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 28 Eylül 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Bir Küçük Gün Işığı programını saat 01:00'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Elif’in etkinlikteki becerisinden etkilenen Ümran, şirketin tüm organizasyonlarından onun sorumlu olmasını ister. Elif ise kendi işini ayakta tutmaya çalışıyor ama Hakan’dan kalan borçlar, ardında bıraktığı enkaz, Elif’e bir türlü soluk aldırmıyordur. Elif artık Hakan’ın yasını tutmaya devam etmekle onunla vedalaşmak arasında bir yol ayrımına gelir. Ümran ve Dila arasındaki psikolojik savaş zirveye tırmanır. Ümran, Dila’yı akıl hastanesine kapatmayı düşünürken Dila annesini hiç beklemediği yerden vurur. Fırat, annesi ve kardeşi arasında kalırken gerçekleri fark etmeye başlar. Güneş’in, Dila’nın kızı olup olmadığını anlamasının tek yolu olan DNA testini yaptırmaya karar verir.

Bir Küçük Gün Işığı, atv'de 28 Eylül 2022 Çarşamba günü yayınlanan ilk program olarak saat 01:00'de başlayacak.

Bir Küçük Gün Işığı programının yayını, 03:30'da yayınlanan Mutfak Bahane isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

28 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 01:00'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi yayını başlayacaktır.