Bir Küçük Gün Işığı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 10 Eylül 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Bir Küçük Gün Işığı programını saat 12:00'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Elif, Hakan’a çok âşıktır. Evliliklerinin tek eksiği bir çocuktur. Elif evlatlık alma prosedürüne başlamayı düşündüğü sırada Hakan’ın kaza yaptığını öğrenir ve hayatı geri döndürülemez bir şekilde değişmeye başlar. Fırat ise yıllardır kayıp olan kardeşi Dila’nın izini bulur ve onu eve geri getirir. Fırat, kuralcı ve baskıcı olan annesi Ümran’la, asi ve uçarı kardeşi Dila’nın arasında kalır. Elif’in hayatı tepetaklak olurken Fırat, kaderin kendi için ördüğü ağdan habersizdir. Elif ve Fırat’ın yolu bir daha hiç ayrılmayacak şekilde kesişir.

Bir Küçük Gün Işığı, atv'de yayınlanan ve 10 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 10:00'da başlayan Şirinler isimli programdan sonra saat 12:00'de başlayacak.

Bir Küçük Gün Işığı programının yayını, 15:00'te yayınlanan Kardeşlerim isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

10 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 12:00'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi yayını başlayacaktır.