Bir Kız Sevdim

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Bir Kız Sevdim, 4 Ocak 2022 Salı günü ekrana geliyor. Bir Kız Sevdim programını saat 09:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Avukat Barış kendi yaşam tarzına uymayan, başörtülü dindar komşu kızı Hilal’e aşık olur ve onunla evlenmek ister. Hilal de Barış’a ilk gördüğünde aşık olur fakat yakalanmış olduğu kan kanseri hastalığından dolayı Barış’ın aşkına cevap veremez. İki sevdalı birbirlerine hasret yaşarlarken, Hilal’in arkadaşı Ayla bu duruma kendince bir çözüm bulur. Ayla’nın planına göre, Hilal’e iyileştiği söylenecektir. Bu teklifi Barış, Hilal’in babası ve doktoru hemen kabul eder. Herkesin ortak bir amacı vardır; o da Hilal’in son günlerinde mutlu olmasıdır.

Bir Kız Sevdim, Kanal 7'de yayınlanan ve 4 Ocak 2022 Salı günü saat 07:45'te başlayan TV Filmi isimli programdan sonra saat 09:00'da başlayacak.

Bir Kız Sevdim programının yayını, 10:50'de yayınlanan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

4 Ocak 2022 Salı günü saat 09:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Bir Kız Sevdim filmi yayını başlayacaktır.