Bir Kız Sevdim

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Bir Kız Sevdim, 16 Mayıs 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Bir Kız Sevdim programını saat 12:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Avukat Barış kendi yaşam tarzına uymayan, başörtülü dindar komşu kızı Hilal’e aşık olur ve onunla evlenmek ister. Hilal de Barış’a ilk gördüğünde aşık olur fakat yakalanmış olduğu kan kanseri hastalığından dolayı Barış’ın aşkına cevap veremez. İki sevdalı birbirlerine hasret yaşarlarken, Hilal’in arkadaşı Ayla bu duruma kendince bir çözüm bulur. Ayla’nın planına göre, Hilal’e iyileştiği söylenecektir. Bu teklifi Barış, Hilal’in babası ve doktoru hemen kabul eder. Herkesin ortak bir amacı vardır; o da Hilal’in son günlerinde mutlu olmasıdır.

Bir Kız Sevdim, Kanal 7'de yayınlanan ve 16 Mayıs 2021 Pazar günü saat 11:50'de başlayan Başkent Kulisi isimli programdan sonra saat 12:45'te başlayacak.

Bir Kız Sevdim programının yayını, 15:00'te yayınlanan Dünyayı Geziyorum isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

16 Mayıs 2021 Pazar günü saat 12:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Bir Kız Sevdim filmi yayını başlayacaktır.