Bir Garip Aşk

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Garip Aşk, 9 Aralık 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Bir Garip Aşk programını saat 13:30'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kendi halinde, aile değerlerine bağlı, manevi ilkelerle hareket eden Ksushi, inandığı değerlerin arkasında duran, güçlü karakteri ile tüm zorlukların üstesinden gelebilen genç bir kızdır. Onun tam zıttı olan Arnav ise hırslı, ne olursa olsun amacına ulaşmak için çalışan, dünyada aşk dahil her şeyin satın alınabileceğine inanan bir adamdır. Farklı karakterlere sahip Kshushi ve Arnav’ın aşk ve nefrete dayalı ilişkilerinde Arnav, herkesi kontrol edebileceğini kanıtlamak için, Khushinin sarsılmaz ahlaki değerlerini sürekli yıkmaya çalışırken; diğer taraftan Khushi her zaman kendi değerlerini ve ilkelerini takip etmeye çalışır.

Bir Garip Aşk, Kanal 7'de yayınlanan ve 9 Aralık 2022 Cuma günü saat 12:15'te başlayan Kan Çiçekleri isimli programdan sonra saat 13:30'da başlayacak.

Bir Garip Aşk programının yayını, 16:30'da yayınlanan Kan Çiçekleri isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

9 Aralık 2022 Cuma günü saat 13:30'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Bir Garip Aşk dizisi yayını başlayacaktır.