Bir Çift Çizme

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Bir Çift Çizme, 31 Aralık 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Bir Çift Çizme programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Vedat Bey, oğlu, gelini ve torunuyla birlikte mutlu bir yaşam sürmektedir. Ancak Vedat Bey’in bu mutluluğunu yıllarca içinde sakladığı büyük bir sır gölgelemektedir. Bu yüzden de geceleri hep kabuslarla geçmektedir. Huzursuzluğunun nedeni ise odasının bir köşesinde gözü gibi baktığı çamurlu bir çift çizmedir. Bu bir çift çizmenin sırrını şimdiye kadar kimseye anlatmamıştır. Sonunda içinde yaşadığı vicdan azabının hikayesini torununa açmaya karar verir.

Bir Çift Çizme, Kanal 7'de yayınlanan ve 31 Aralık 2021 Cuma günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Bir Çift Çizme programının yayını, 09:30'da yayınlanan Muhabbet Kapısı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

31 Aralık 2021 Cuma günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Bir Çift Çizme filmi yayını başlayacaktır.