Bilal-i Habeşi

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Bilal-i Habeşi, 12 Eylül 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Bilal-i Habeşi programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Müslüman olup kölelikten kurtulan ve ilk ezanı okuyan Bilal, uzun yıllar Resulullah’ın müezzinliğini yapmış, hep en yakınında bulunmuştur. Hz. Muhammed’in ölümünden çok etkilenen Bilal, Hz. Peygamberin olmadığı bir dünyayı boş görmekte, Medine’den ayrılıp cihada katılmak ve şehit olmak istemektedir. Adının Ammar olduğunu söyleyen yüzü peçeli biri Bilal istemese de onunla cihada katılmak için ısrar eder… Tehlikeli bu yolculukta yol arkadaşının şüpheli davranışları Bilal’i endişelendirmektedir… Bir gün Bilal, gizemli arkadaşının kendisini korumak için tehlikelerin ortasına atladığını fark eder. Aslında yüzü peçeli bu adam Müslüman olduğu ilk günlerde Bilal’e işkence yapan, göğsüne ağır ve kızgın taşlar yığarak dininden döndürmek isteyen müşriklerden Süheyl adında biridir.

Bilal-i Habeşi, Kanal 7'de yayınlanan ve 12 Eylül 2021 Pazar günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Bilal-i Habeşi programının yayını, 09:50'de yayınlanan Muhabbet Kapısı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

12 Eylül 2021 Pazar günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Bilal-i Habeşi filmi yayını başlayacaktır.