Beynelmilel

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Beynelmilel, 19 Mayıs 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Beynelmilel programını saat 00:30'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

1982 yılında Adıyaman'da bir grup yerel müzisyen, o yıllarda uygulanmakta olan sokağa çıkma yasağından dolayı geçim sıkıntısına düşer. Geçinebilmek için buldukları çözüm ise hepsinin tutuklanmasına yol açar. Yörenin sıkıyönetim komutanı, bu yerel müzisyenleri çağdaş bir orkestraya dönüştürmek isteyince, olaylar gelişmeye başlar. Yöresel orkestradan, kenti ziyaret edecek olan konsey üyelerinin karşılama töreninde çalmaları istenir. Fakat bu konseyi karşılamayı sadece müzisyenler değil, şehrin genç aktivistleri de büyük bir sabırsızlıkla beklemektedir. Siyasal bilimler öğrencisi Haydar ve arkadaşları konsey üyelerini karşılamak için bir protesto eylemi hazırlamayı düşünmektedir. Ve bu eylemi gerçekleştirmek için de çağdaş orkestranın şefi Abuzer'in kızı Gülendam'dan yardım almaktadır.

Beynelmilel, Star TV'de 19 Mayıs 2021 Çarşamba günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:30'da başlayacak.

Beynelmilel programının yayını, 02:30'da yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

19 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 00:30'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Beynelmilel filmi yayını başlayacaktır.