Bermuda Şeytan Üçgeni Kurursa

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Bermuda Şeytan Üçgeni Kurursa, 12 Ocak 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Bermuda Şeytan Üçgeni Kurursa programını saat 00:50'de National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Seri, bilgisayarda üretilen görseller yardımıyla «Bermuda Şeytan Üçgeni» olarak da bilinen mistik bölgenin uzun süredir devam eden gizemini çözmek için okyanusu sanal olarak kurutuyor. Bölgenin ortadan kaybolmalarla ilgili ünlenmesinin arkasında yatan gizemler neler olabilir, okyanusları kurutmak bu gizemi çözebilir mi bu seride göreceğiz.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Bermuda Şeytan Üçgeni Kurursa, National Geographic'de 12 Ocak 2022 Çarşamba günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:50'de başlayacak.

Bermuda Şeytan Üçgeni Kurursa programının yayını, 01:40'ta yayınlanan Otoyol Cehennemi: Norveç isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

12 Ocak 2022 Çarşamba günü saat 00:50'de National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Bermuda Şeytan Üçgeni Kurursa yaşam programı yayını başlayacaktır.