Benim Yemeğim

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Benim Yemeğim, 25 Mayıs 2021 Salı günü ekrana geliyor. Benim Yemeğim programını saat 12:45'te 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Benim Yemeğim’de dört yarışmacı, hafta içi her gün şef Rafet İnce’nin verdiği yemekleri tariflerine uygun olarak yapmaya çalışıyor. Tüm yarışmacılar, aynı malzemelerle ve ölçülerle aynı yemeği en lezzetli haliyle yapmak için uğraşıyor. Ancak Benim Yemeğim’de asıl heyecan final dakikalarında. Her günün sonunda tadım odasında puanlama heyecanı yaşanıyor. Yarışmacılar kendi yemekleri de dahil tüm yemekleri gözleri bağlı olarak tadıyor ve puanlıyor. Gözleri bağlı bu tadımlarda yarışmacılar, kendi yemeklerine en düşük puanı verebilecekleri gibi en dişli rakiplerine yüksek puanlar verebilir. Bu heyecana şef Rafet İnce’nin vereceği puanlar ve yapacağı değerlendirmeler de ekleniyor. Beş günün sonunda en yüksek puanı alan haftanın şampiyonu ve 10.000 TL’nin sahibi oluyor.

Bu eğlence programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Benim Yemeğim, 360'de yayınlanan ve 25 Mayıs 2021 Salı günü saat 12:00'de başlayan Maksat Yarışmak Olsun isimli programdan sonra saat 12:45'te başlayacak.

Benim Yemeğim programının yayını, 15:00'te yayınlanan O Kadın isimli film başlayana kadar devam edecek.

25 Mayıs 2021 Salı günü saat 12:45'te 360'ta hangi program yayınlanacak?

Benim Yemeğim eğlence programı yayını başlayacaktır.