Benim Tatlı Yalanım

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Benim Tatlı Yalanım, 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Benim Tatlı Yalanım programını saat 04:30'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Nejat, kızı Kayra'yı tek başına büyütmektedir. Kayra'nın annesi Aylin, Kayra daha bebekken onları terk etmiştir. Kayra'nın altıncı doğum günü yaklaşırken Nejat, Kayra'nın annesinin doğum gününde gelmesini beklediğini öğrenir. Suna ise, aile yadigarı kahvehanelerine haciz gelmesiyle, uzun zamandır gerçekleştirmeye çalıştığı hayaline veda etmek zorunda kalmıştır. Tüm aile bir çıkış yolu ararken, reklam filmi için mekan bakmakta olan Nejat’ın yolu kahvehaneye düşer. Ancak, bir yanlış anlama sonucu Nejat ile Suna arasında tartışma yaşanır. Gerçeği öğrenen Suna, özür dilemek amacıyla Nejat'ı ziyaret eder. Kayra, doğum günü sabahında evinde gördüğü Suna'yı annesi Aylin zanneder. Bu yanlış anlaşılma Suna ve Nejat'ı hiç ummadıkları bir evcilik oyununun içine düşürür.

Benim Tatlı Yalanım, Star TV'de yayınlanan ve 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü saat 03:15'te başlayan İki Aile isimli programdan sonra saat 04:30'da başlayacak.

Benim Tatlı Yalanım programının yayını, 07:00'de yayınlanan Hayat Bazen Tatlıdır isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

25 Temmuz 2022 Pazartesi günü saat 04:30'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Benim Tatlı Yalanım dizisi yayını başlayacaktır.

Star TV (25.07.2022)
03:15
12:45
18:45
22:30