Benim Adım Melek

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Benim Adım Melek, 23 Aralık 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Benim Adım Melek programını saat 12:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yıllar önce ailesinden koparak Berlin’de yaşamaya başlayan Melek evli ve üç çocuk annesidir. Bir sabah aldığı kötü haberle bütün dünyası alt üst olur. Bir yandan çocuklarını bir yandan evliliğini düşünerek zor bir kararın eşiğine gelir. Bütün acısına rağmen çocuklarına bir gelecek vermek için yeniden ayağa kalkar. Umutla çıktığı yolculukta geçmişin acısıyla yüzleşirken, yeni hayatında onu daha büyük sorunlar beklemektedir.

Benim Adım Melek, Kanal 7'de yayınlanan ve 23 Aralık 2021 Perşembe günü saat 10:50'de başlayan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli programdan sonra saat 12:45'te başlayacak.

Benim Adım Melek programının yayını, 14:30'da yayınlanan Mutfağım Şahane isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

23 Aralık 2021 Perşembe günü saat 12:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Benim Adım Melek dizisi yayını başlayacaktır.