Benim Adım Melek

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Benim Adım Melek, 19 Mayıs 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Benim Adım Melek programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Alpay’n ölümünden sonra Defne ve Kerem, ne hissedeceğini bilemez bir haldedir. Babalarına olan öfkeleri onun ölümü ile sönmüştür… Küçül Seyitali olan bitenden habersizdir. Alpay’ın cenazesini kaldırmak onca şey sonrasında yine Karadağlara düşecektir. Ama bu cenazeye sürpriz bir cenaze daha eklenecektir. Melek ve Halil, Alpay’ın ölümünden sonra Kenan’ın peşine düşer. Funda ise panik haldedir. Mektupları öğrenen Kenan, onun da peşindedir. Otelden atılan Funda beş kuruş parasız sokaklarda kalır. Bir yandan da hayatının tehlikede olduğunu düşünen Funda’nın yardımına yine Halil ve Melek koşar ve Funda’yı locada saklarlar. Halbuki Kenan çoktan intihar etmiştir.

Benim Adım Melek, TRT 1'de yayınlanan ve 19 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 19:55'te başlayan Doğrusu Ne? isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Benim Adım Melek programının yayını, 23:55'te yayınlanan Mendilim Kekik Kokuyor isimli film başlayana kadar devam edecek.

19 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Benim Adım Melek dizisi yayını başlayacaktır.