Beni Bırakma

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Beni Bırakma, 9 Haziran 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Beni Bırakma programını saat 14:00'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yusuf, Gönül’den sonra Asya’nın da kendisine yalan söylediğini düşünüp bedbaht bir halde kendini işe vermiştir. Gönül ise ablasından gerçekleri öğrenmek üzereyken Bora gelip Müjgan’ı engeller ve Gönül’e beklenmedik bir zarar verir. Müjgan ne yaparsa yapsın gerçekleri Gönül’e aktaramaz. Müjgan yine de pes etmeyip Cihan’ı bu meselede kendisine yardımcı olması konusunda ikna eder. Yusuf da Gönül de kendilerine oynanan büyük oyunu öğrenmenin eşiğine gelir. Firuze’yle barıştıktan sonra kardeşi Aylin’le de arasını düzeltmek isteyen Hakan kardeşini karşısına alıp konuşmak ister. Ancak Aylin, Hakan’ın şüphelerine kapılıp Levent’i araştırdığı için kendi suçlu hissedeceği şeyler yaşamıştır. Aylin bu kızgınlıkla Hakan’a karşı çıkıp abisini bir kez daha kıracaktır.

Beni Bırakma, atv'de yayınlanan ve 9 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 13:00'te başlayan Gün Ortası isimli programdan sonra saat 14:00'te başlayacak.

Beni Bırakma programının yayını, 16:20'de yayınlanan Esra Erol'da isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

9 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 14:00'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Beni Bırakma dizisi yayını başlayacaktır.