Beni Bırakma

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Beni Bırakma, 18 Mayıs 2021 Salı günü ekrana geliyor. Beni Bırakma programını saat 14:00'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yusuf, Arzu’dan Bora’yla Asya’nın kardeş olduğunu öğrenmiş, dehşete düşmüştür. Arzu’nun kaybolan görüntülerin de Asya’yla ilgili olabileceğini söylemesiyle Yusuf, Asya’dan şüphe duymaya başlar. Asya ise Seher’den aldığı akılla durumu Yusuf’a karşı net bir dille reddeder, tüm bunları ilk kez Yusuf’tan duymuş gibi davranır. Yusuf, Asya’nın itiraf etmemesine rağmen Arzu’ya inanır, Asya’yla ilişkisine ara verir. Hakan, Firuze’nin kendisini affetmesi için hazırladığı yemek sürprizi sonucu Firuze’yle olan biteni değerlendirme şansını elde eder fakat kendisini affettirmeyi başaramaz.

Beni Bırakma, atv'de yayınlanan ve 18 Mayıs 2021 Salı günü saat 13:00'te başlayan Gün Ortası isimli programdan sonra saat 14:00'te başlayacak.

Beni Bırakma programının yayını, 16:20'de yayınlanan Esra Erol'da isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

18 Mayıs 2021 Salı günü saat 14:00'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Beni Bırakma dizisi yayını başlayacaktır.