Beni Bırakma

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Beni Bırakma, 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Beni Bırakma programını saat 14:00'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yusuf’un, Asya’yla evleneceklerini duyurması herkeste şaşkınlık yaratır. Kimse ne diyeceğini bilemez. Müjgan ise durumdan öfkelenmiştir. Oldukça gerilen iftar yemeği, Cihan’ın, Müjgan’ı dengelemesi sonucu büyük bir olay çıkmadan biter. Yusuf’un verdiği habere en çok sevinen Leman olmuştur. Arzu, Seher ve Bora’dan Yusuf’un Asya’yla evlenme kararı aldığını öğrenir ve bu duruma engel olmaya karar verir. Yusuf’un, Asya’nın gerçek kimliğini ve Bora’yla bağlantısını henüz bilmediğini, bunu öğrenmesinin zamanı geldiğini düşünen Arzu, harekete geçmekte tereddüt etmez. Hakan, Firuze’nin iftar yemeğine çat kapı gitmesine rağmen kendini affetmemesi nedeniyle çaresiz kalmıştır. Ne yapacağı konusunda oldukça kararsız olan Hakan, Firuze’ye emrivakiyle de olsa bir sürpriz yapmaya karar verir.

Beni Bırakma, atv'de yayınlanan ve 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 13:00'te başlayan Gün Ortası isimli programdan sonra saat 14:00'te başlayacak.

Beni Bırakma programının yayını, 16:20'de yayınlanan Esra Erol'da isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 14:00'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Beni Bırakma dizisi yayını başlayacaktır.