Benden Söylemesi

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Benden Söylemesi, 5 Eylül 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Benden Söylemesi programını saat 13:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Benden Söylemesi, gündelik hayata dair yeni, güncel ve ilginç, hayatın içinde ne varsa izleyiciye sunuyor. Beslenme tüyolarından, güzellik haberlerine, magazin, kültür sanat ve televizyon dünyasından haberlere kadar geniş bir yelpazede konular işleniyor. Hiç düşmeyen temposuyla “Benden Söylemesi” izleyiciye kimi zaman uzman ve ünlü konuklarıyla, kimi zamansa ilginç VTR’leriyle dolu dolu bir 45 dakika vaat ediyor. Bilinmeyen yönleriyle ve farklı yüzleriyle bir sanatçı, bir haberci veya başarılı bir iş insanının hiç bilinmeyen bir yeteneği de “Benden Söylemesi” programında yer alıyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Benden Söylemesi, FOX'de yayınlanan ve 5 Eylül 2021 Pazar günü saat 11:15'te başlayan Aşk Mantık İntikam isimli programdan sonra saat 13:30'da başlayacak.

Benden Söylemesi programının yayını, 14:45'te yayınlanan Şevkat Yerimdar isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

5 Eylül 2021 Pazar günü saat 13:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Benden Söylemesi yaşam programı yayını başlayacaktır.