Ben Bu Cihana Sığmazam

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 21 Mayıs 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Ben Bu Cihana Sığmazam programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Firuze ve Leyla, Tatavlalı'nın elinde rehinken Firuze'nin doğum sancıları başlar. Leyla, Firuze acı içinde kıvranırken ona karşı kayıtsız kalamaz ve bebeği doğurmasına yardım eder. Firuze, bebeğin doğumuyla Cezayir’le birlikte yaşama umuduna kapılır ve bunu Cezayir’e teklif eder. Zor zamanların ardında, kaosun içinde Cezayir yeni doğan oğluna kavuşmanın sevincini yaşarken Kayıkçı, verdiği emirle Cezayir'in ailesinde çok değer verdiği birinin canını alır. Tatavlalı, Kayıkçı'yı Cezayir'e karşı kışkırtmak ve aradan sıyrılmak için elinden geleni yapar. Başarılı olamayınca kimseye hedef olmamak için farklı planlarını devreye sokar ve yanına sağlam bir destek kuvvet çağırır.

Ben Bu Cihana Sığmazam, atv'de 21 Mayıs 2023 Pazar günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam programının yayını, 03:20'de yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

21 Mayıs 2023 Pazar günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yayını başlayacaktır.