Ben Bu Cihana Sığmazam

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 13 Mayıs 2023 Cumartesi günü ekrana geliyor. Ben Bu Cihana Sığmazam programını saat 13:00'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kayıkçı’yla girdiği sert çatışma sonrası Cezayir kamyonla birlikte uçurumdan düşer. Kurban ve adamları düştüğü yerde Cezayir’i aramaya başlar. Fakat bulamazlar. Kayıkçı’nın gerçek kimliğine ulaşmanın yolları aranırken işaretler Tatavlalı’yı gösterir. Tatavlalı, Kayıkçı’nın kimliğini açıklamak yerine Kayıkçı’ya giden yolda Cezayir’in ekibine ilginç bir hediye verir. Kayıkçı, kendisine ulaşan hediyeyi alınca Cezayir’in ekibine bilenir ve Cezayir’in yakınlarından iki kişiyi infaz eder. Cezayir’in Firuze’de kaldığını düşünen Leyla’nın Cezayir’e olan kırgınlığı Cezayir’in Ateş’in evinde kaldığını anlamasıyla hafifler. Leyla, Cezayir’le konuşma umuduyla Ateş’in evine gider. Firuze de Cezayir’le yakınlaşma umuduyla Ateş’in evinde romantik bir hazırlık yapar. Leyla ve Firuze, Ateş’in evinde karşılaşır. Bu sırada Firuze’nin doğum sancıları başlar. Leyla, Firuze’ye çok kızgın olmasına rağmen onunla ilgilenmek zorunda kalır.

Ben Bu Cihana Sığmazam, atv'de yayınlanan ve 13 Mayıs 2023 Cumartesi günü saat 10:00'da başlayan Ateş Kuşları isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam programının yayını, 16:00'da yayınlanan Aldatmak isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

13 Mayıs 2023 Cumartesi günü saat 13:00'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yayını başlayacaktır.