Ben Bu Cihana Sığmazam

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 8 Mayıs 2023 Pazartesi günü ekrana geliyor. Ben Bu Cihana Sığmazam programını saat 03:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Cezayir, bilinmez düşmanı Kayıkçı’ya ulaşmak için düşmanlarıyla ittifak yapmak zorunda kalır. Cezayir, Kayıkçı’yı kendi alanına çekebilmek adına önemli birini yem olarak kullanır. Bu sırada Tito’nun ölüm anına ait görüntüler Kayıkçı tarafından emniyete servis edilir. Görüntülerin emniyete ulaşmasının ardından Cezayir zan altında kalır. Cezayir için emniyet tarafından tutuklanma emri çıkar. Kayıkçı, Cezayir ve arkadaşlarının tuzağını anlar. Kayıkçı daha güçlü olduğunu düşünür ve Cezayir’e karşı saldırıya geçer. Bu çatışma sırasında Cezayir, Kayıkçı’ya ulaşabilmek için kendi hayatını tehlikeye atar. Aynı anda Ömer Asaf, ağabeyi Bekir’in intikamını almak üzere Ekabir’e ulaşmak için plan yapar ve Ekabir’in tuzak bir mekâna gelmesini sağlar.

Ben Bu Cihana Sığmazam, atv'de yayınlanan ve 8 Mayıs 2023 Pazartesi günü saat 00:20'de başlayan Kuruluş Osman isimli programdan sonra saat 03:30'da başlayacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam programının yayını, 06:30'da yayınlanan Hercai isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

8 Mayıs 2023 Pazartesi günü saat 03:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yayını başlayacaktır.