Ben Bu Cihana Sığmazam

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 19 Nisan 2023 Çarşamba günü ekrana geliyor. Ben Bu Cihana Sığmazam programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Cezayir, Kayıkçı’nın Bekir’in ölüm anına ilişkin fotoğrafları aile üyelerine ve emniyete gönderdiğini öğrenir. Cezayir, meclisini toplar ve Kayıkçı’ya meydan okumaya karar verir. Tatavlalı, Cezayir’in karşısına daha güçlü çıkabilmek ve sokaklara yeniden hakim olabilmek için ülkenin en güçlü çetesiyle ittifak kurmaya çalışır. Çete lideri Tatavlalı’yla bir araya gelmek için Tatavlalı’yı zorlayacak bir şart ortaya koyar. Tatavlalı, bu planlarını sürdürürken bir yandan Cezayir’in dikkatini dağıtmak ve ona zarar vermek için Firuze’yi hedef alır. Cezayir ise daha önce elinden kaçırdığı Tatavlalı’nın canını almak için Tatavlalı’nın mekanına sert bir baskın düzenler. Baskın sırasında Cezayir, kendi ekibinde bir hain olduğunu anlar.

Ben Bu Cihana Sığmazam, atv'de yayınlanan ve 19 Nisan 2023 Çarşamba günü saat 19:30'da başlayan Nihat Hatipoğlu ile İftar isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

19 Nisan 2023 Çarşamba günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yayını başlayacaktır.