Ben Bu Cihana Sığmazam

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 29 Mart 2023 Çarşamba günü ekrana geliyor. Ben Bu Cihana Sığmazam programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Cezayir, Tatavlalı’nın İstanbul sokaklarında kurduğu uyuşturucu organizasyonunu bitirmesi için Kurban Baba’yı görevlendirir. Kurban, Tatavlalı’ya sert bir operasyon düzenler. Cezayir ve arkadaşlarının düzenine çomak soktuğunu öğrenen Tatavlalı hırslanır ve karşı atak için plan kurmaya başlar. Cezayir, yıldırım nikahıyla evlenen Azamet ve Melike’ye şık bir düğün yapmaya karar verir. Cezayir’in bu düğün sırasında Leyla’ya yapmayı planladığı bir sürpriz vardır. Cezayir’in Leyla’ya yapacağı bu sürprize Firuze de şahit olur.

Ben Bu Cihana Sığmazam, atv'de yayınlanan ve 29 Mart 2023 Çarşamba günü saat 19:15'te başlayan Nihat Hatipoğlu ile İftar isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

29 Mart 2023 Çarşamba günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yayını başlayacaktır.