Ben Bu Cihana Sığmazam

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 25 Mart 2023 Cumartesi günü ekrana geliyor. Ben Bu Cihana Sığmazam programını saat 16:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Cezayir, kendi mekanından Tatavlalı ve Tito tarafından kaçırılan Bassilius’u yakalamak için peşlerine düşer. Çünkü hala Kayıkçı’yla ilgili en ufak bir bilgiye ulaşamamıştır. Daha fazla düşman kazanmak istemeyen Tatavlalı ise Bassilius’un kaçışını organize eder. Cezayir ekibiyle Tatavlalı ve Bassilius’un izini bulur. Cezayir, Orhan’ın ölümüyle suçlanan Leyla’nın ağır bir ceza alması için çabalayan Tatavlalı’ya karşılık, Orhan’ın hayatta olma ihtimalini düşünür ve ona göre hareket almaya başlar. Leyla tecritte umutsuz bir halde yargılanmayı beklerken Firuze, Leyla’yı ziyarete gelir. Leyla içinde bulunduğu durumdan kurtulamayacağını düşünerek Firuze’den önemli bir dilekte bulunur.

Ben Bu Cihana Sığmazam, atv'de yayınlanan ve 25 Mart 2023 Cumartesi günü saat 13:00'te başlayan Bir Küçük Gün Işığı isimli programdan sonra saat 16:00'da başlayacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam programının yayını, 18:45'te yayınlanan ATV Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

25 Mart 2023 Cumartesi günü saat 16:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yayını başlayacaktır.