Ben Bu Cihana Sığmazam

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 3 Şubat 2023 Cuma günü ekrana geliyor. Ben Bu Cihana Sığmazam programını saat 01:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Cezayir ve Firuze, Tatavlalı aracılığıyla pakttan hayatlarını alt üst edecek bir tehdit alır. Bu tehditle birlikte Firuze, Cezayir'e farklı bir çözüm önerisinde bulunur. Leyla, Cezayir’in tablosunu alarak yaptığı jeste karşılık Cezayir’e özel bir yemek hazırlar. Cezayir bu yemekte Bekir’in ortadan yok oluşuyla ilgili gerçekleri söylemeye hazırlanırken son anda beklenmedik bir mesaj bu konuşmanın seyrini değiştirir. Leyla, Süheyla’nın rahatsızlık ve tahlil durumu için Firuze’yi aradığında aldığı cevaplar Leyla’nın şüphelerini arttırır.

Ben Bu Cihana Sığmazam, atv'de yayınlanan ve 3 Şubat 2023 Cuma günü saat 00:20'de başlayan Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru isimli programdan sonra saat 01:30'da başlayacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam programının yayını, 04:00'te yayınlanan Mutfak Bahane isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

3 Şubat 2023 Cuma günü saat 01:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yayını başlayacaktır.