Ben Bu Cihana Sığmazam

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 15 Ocak 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Ben Bu Cihana Sığmazam programını saat 02:45'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Cezayir, Tatavlalı’nın kan dökmesine rağmen Tatavlalı’ya bir teklifle gider ve onunla sulh sağlamanın yolunu bulmaya çalışır. Cezayir’in çevresi bu teklife sıcak bakmaz. Tatavlalı, Cezayir’den gelen teklifi kendi lehine çevirir ve gizlice Cezayir’in mahremine sızarak onun sırlarını ele geçirmeye çalışır. Leyla ve Firuze resim galerisinde karşılaşınca ortam gerilir. Leyla, Firuze’yi Gülendam’ın şüpheleri üzerinden suçlarken Firuze, Leyla’yı hiç beklemediği bir yerden vurur. Firuze, Leyla’nın şüphelerini ailesinden birinin üzerine çeker. Leyla’nın aklına giren bu şüpheyi Cezayir temizlemeye çalışır.

Ben Bu Cihana Sığmazam, atv'de yayınlanan ve 15 Ocak 2023 Pazar günü saat 00:00'da başlayan Ateş Kuşları isimli programdan sonra saat 02:45'te başlayacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam programının yayını, 05:30'da yayınlanan Hercai isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

15 Ocak 2023 Pazar günü saat 02:45'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yayını başlayacaktır.