Ben Bu Cihana Sığmazam

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 18 Aralık 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Ben Bu Cihana Sığmazam programını saat 15:45'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Cezayir, Dumrul’un ölümünü telefondan izledikten sonra onu vuran kişiyi ekranda görür ve yıllardır yüzleşmekten kaçtığı kişiyi bir anda karşısında bulur. Cezayir’in ekranda gördüğü kişi Fransız Jean Luc’tur. Herkes Cezayir’in bir an önce intikam almasını beklerken o ilk defa bu kadar çaresiz kalır. Cezayir, ilk defa etrafındakileri sükunetiyle şaşırtır. Dumrul’un ölümüne sebep olan bu düşmanla ilgili bilgi sadece Atakan’da vardır. Cezayir ise Jean Luc ile yüzleşmek için harekete geçer. Atakan’dan bilgi alır. Zor bir dönem geçiren Firuze, Dumrul’un da ölmesiyle iyice hassaslaşır. Leyla, Dumrul için Firuze’nin evine taziyeye gelince Leyla ve Firuze karşı karşıya gelir. İki kadın sert bir yüzleşme yaşar. Leyla, Firuze’nin söylediği bir söz üzerine Cezayir’e karşı içinde bir şüphe uyanır.

Ben Bu Cihana Sığmazam, atv'de yayınlanan ve 18 Aralık 2022 Pazar günü saat 12:15'te başlayan Bir Küçük Gün Işığı isimli programdan sonra saat 15:45'te başlayacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam programının yayını, 19:00'da yayınlanan ATV Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

18 Aralık 2022 Pazar günü saat 15:45'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yayını başlayacaktır.