Ben Bu Cihana Sığmazam

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 11 Aralık 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Ben Bu Cihana Sığmazam programını saat 12:15'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Cezayir, Kurban’ın evine düşen ateşi daha fazla büyümeden söndürmeye çalışır. Herkes Cezayir’in ne yapacağını endişeyle beklerken Cezayir öyle bir plan yapar ki kimseye zarar gelmeden Sabit’i çaresiz bırakır. Tatavlalı, Sabit’in Cezayir'e baş eğdiğini düşünür. Leyla’nın Cezayir’den boşanmak istediğini anlayan Suna, anne-babasını yeniden bir araya getirmek için bir plan yapar. Firuze de Cezayir’in kendileriyle ilgili bir karar vermesini beklerken bebeğinin cinsiyetini öğrenir. Cezayir'e bir sürpriz yapmaya hazırlanırken Cezayir beklenmedik anda ailesiyle ilgili kararını verir ve Leyla’yı da Firuze’yi de şaşırtır. Tatavlalı ve Cezayir sonunda karşı karşıya gelir. Cezayir, Tatavlalı’nın yaptığı hamleye karşılık verir ama bu karşılığın bedeli Cezayir için çok ağır olur. En yakınlarından birini kaybeder.

Ben Bu Cihana Sığmazam, atv'de yayınlanan ve 11 Aralık 2022 Pazar günü saat 11:30'da başlayan Dizi TV isimli programdan sonra saat 12:15'te başlayacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam programının yayını, 15:45'te yayınlanan Aldatmak isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

11 Aralık 2022 Pazar günü saat 12:15'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yayını başlayacaktır.