Ben Bu Cihana Sığmazam

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 26 Kasım 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Ben Bu Cihana Sığmazam programını saat 16:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Cezayir, Bagnall’ın adamları tarafından kaçırılıp işkence altında sorguya alınır. Konuşmadığı takdirde sadece kendisinin değil ailesinin hayatı da tehlikededir. Bu sorgu sırasında Orhan ve Cezayir’in geçmiş anıları su yüzüne çıkar. Cezayir’in ortadan kayboluşu hem Leyla’nın evine hem de Firuze’nin evine ateş gibi düşer. Dumrul, Kurban ile oğulları Cezayir’i bulmak için alarma geçmişken Cezayir'e beklenmedik bir isim yardım eder. Bütün her şey bittiğinde ise Cezayir’in karşı tarafa büyük bir sürprizi olacaktır. Cezayir ve ekibi intikam almak için harekete geçerken ev halkını da başka bir tehlike beklemektedir. Bu durum Leyla ve Firuze’yi bir kere daha karşı karşıya getirecektir. Cezayir bir yandan evdeki sorunlarla bir yandan da düşmanlarıyla mücadele ederken bu sefer karşısında başka birini bulacaktır.

Ben Bu Cihana Sığmazam, atv'de yayınlanan ve 26 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 13:00'te başlayan Bir Küçük Gün Işığı isimli programdan sonra saat 16:00'da başlayacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam programının yayını, 19:00'da yayınlanan ATV Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

26 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 16:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yayını başlayacaktır.