Ben Bu Cihana Sığmazam

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 20 Kasım 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Ben Bu Cihana Sığmazam programını saat 12:15'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Cezayir’den intikam almak isteyen Sabit, Suna’nın ölüm fermanını imzalamıştır ancak kurşunlara Kurban’ın oğlu Şamil hedef olur. Şamil ölüm kalım savaşı verirken Cezayir’in kızı Suna ise duygusal bir sarsıntı geçirir. Bu durum Leyla ve Cezayir’i bir adım daha yaklaştırır. Kurban ve mahdumları ailenin en küçüğü Şamil’in vurulmasıyla bilenirler. Ele avuca sığmayan Azamet’i sakin tutmak mümkün olamayacaktır. Bir yandan Sabit ve adamları diğer taraftan Bagnall’in planları ile baş etmeye çalışan ve bu arada da emniyetle de takışan Cezayir her iki ailesine de yetişmek için çabalar.

Ben Bu Cihana Sığmazam, atv'de yayınlanan ve 20 Kasım 2022 Pazar günü saat 11:30'da başlayan Dizi TV isimli programdan sonra saat 12:15'te başlayacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam programının yayını, 15:45'te yayınlanan Aldatmak isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

20 Kasım 2022 Pazar günü saat 12:15'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yayını başlayacaktır.