Ben Bu Cihana Sığmazam

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 14 Kasım 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Ben Bu Cihana Sığmazam programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Cezayir, Sabit’in olası bir intikam saldırısına karşı hem Leyla hem de Firuze’nin yaşadığı evlerde olağanüstü önlemler almak zorunda kalır. Canan, Gülendam’a Firuze’nin bebeği aldırmayı düşündüğünü söyler. Cezayir, Asım Kaptan ve Ekabir, bundan sonraki stratejilerini belirlemek için bir araya gelirler. Ömer Asaf, Azamet, Cafer, Canberk ve Ethem, hastanede öldürülen Sabit’in adamlarını Sabit’in mekanına getirdiklerinde tuzağa düşürülürler. Bu tuzakta, Ethem’in daha önce görmediğimiz marifetleri ortaya çıkar. Şamil, Suna için bir uçurtma yapar. Birlikte onu uçurmak planları vardır ve bu durum onları birbirlerine daha da yakınlaştırır. Cezayir, ailesini toplayarak bundan sonra bir süre dışarı çıkmamaları gerektiğini söyler ve bu da ailede huzursuzluğa yol açar. Leyla, Cezayir'e artık hangi kimliğini kullanacağına karar vermesi gerektiğini sert bir dille söyler.

Ben Bu Cihana Sığmazam, atv'de 14 Kasım 2022 Pazartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam programının yayını, 03:20'de yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

14 Kasım 2022 Pazartesi günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yayını başlayacaktır.