Ben Bu Cihana Sığmazam

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 31 Ekim 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Ben Bu Cihana Sığmazam programını saat 03:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Leyla, Firuze ve Mercan’ı Kurban’ın çiftliğinde üstelik de kendi atıyla görünce çok öfkelenir ve Kurban’a çıkışır. Atakan, Cezayir’e Lokman’dan haber alınamadığını söyler. Leyla, büyük bir tesadüfle Süheyla ve Orhan arasındaki ilişkiyi öğrenir ve bu durumu Cezayir’in bilmesi gerektiğini düşünür. Cezayir, Lokman’la ilgili bir şey bilip bilmediğini öğrenmek için Asım’ın yanına gider. Orhan, artık bir işine yaramayacağını düşündüğü Süheyla’yı yanından kovar. Azamet ve Ömer Asaf, Lokman’ın bulunduğu yerle ilgili bir ipucu bulurlar ve peşinden giderler. Orhan, artık açığa çıkacağını bildiği için Bagnall’dan yardım ister. Cezayir ve Leyla, Süheyla ve Orhan meselesi hakkında uzun bir konuşma gerçekleştirirler. Cezayir, Süheyla’nın olduğu yere gider ve onunla konuşur ancak bu konuşma hiç de Süheyla’nın beklediği bir konuşma olmayacaktır.

Ben Bu Cihana Sığmazam, atv'de yayınlanan ve 31 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 00:20'de başlayan Kuruluş Osman isimli programdan sonra saat 03:20'de başlayacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam programının yayını, 05:50'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

31 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 03:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yayını başlayacaktır.