Ben Bu Cihana Sığmazam

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 22 Ekim 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Ben Bu Cihana Sığmazam programını saat 10:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Leyla, Gülendam’a ultrason resminin hesabını sorar. Ömer Asaf ve Azamet, Yakup’un yerine geçen kardeşi Habip’in nasıl birisi olduğunu araştırırken başlarını derde sokarlar. Lokman, Asım Kaptan’ı ziyaret ederek Yakup’un öldürülmesiyle bir ilgisinin olup olmadığını anlamaya çalışır. Bekir’in alacaklıları Meltem’i kaçırarak Bekir’e bir gözdağı vermek isterler. Cezayir, olaya müdahale etmek zorunda kalır. Cezayir ve ekibi, 17 yıl önce kullandıkları ofislerini tekrar açarlar ve burada yapılan ilk toplantıda Cezayir’in ölmeden önce Ethem’e yüklü miktarda altın emanet bıraktığı ortaya çıkar. Atakan, hiçbir illegal işe bulaşmaması için Cezayir’i son kez uyarır. Lokman, bir hacker olan kızı Melike’yi ofise getirerek Cezayir ve diğer elemanlarla tanıştırır. Azamet, görür görmez kıza karşı bir ilgi duyar. Cezayir ve adamları, yıllar öncesinden kalan altınları geri getirmek için bir plan yaparlar.

Ben Bu Cihana Sığmazam, atv'de yayınlanan ve 22 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 07:30'da başlayan atv’de Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam programının yayını, 13:00'te yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

22 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 10:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yayını başlayacaktır.