Ben Bu Cihana Sığmazam

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 16 Ekim 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Ben Bu Cihana Sığmazam programını saat 03:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Leyla, iyiye doğru gitmeye başlayınca, güvenlik gerekçesiyle eve çıkartılır. Cezayir, Firuze’ye içini döker ve yaşadıklarını anlatır. Firuze de ona son derece anlayışlı davranır. Mezarlık baskınının failinin Ayıboğan Yakup olduğunu öğrenen Kurban Baba’nın oğulları ve Ömer Asaf, Yakup’un depolarından birini basarlar. Ancak Yakup’u bulamazlar. George Bagnall, Orhan’a ABD’nin Ortadoğu politikasını anlatır ve ona yeni bir görev verir. Cezayir, Leyla’yı görmek için eve gittiğinde hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşır. Ömer Asaf, ablası Leyla’nın bu tavrını onaylamaz. Leyla, Gülendam’la da tartışır. Cezayir ve adamları, Yakup’un çiftliğini basarlar ancak Yakup yine ellerinden kaçmayı başarır. Cezayir, bir toplantı tertip ederek, İstanbul’un tüm yeraltı dünyasını bir araya getirir ve kendisine biat etmelerini ister.

Ben Bu Cihana Sığmazam, atv'de yayınlanan ve 16 Ekim 2022 Pazar günü saat 00:20'de başlayan Yalnız Kurt isimli programdan sonra saat 03:20'de başlayacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam programının yayını, 06:20'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

16 Ekim 2022 Pazar günü saat 03:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yayını başlayacaktır.